LBVI - Betrouwbare instructeursopleidingen in uw regio

Contact

De LBVI biedt met haar aangesloten verkeersopleidingsinstituten instructeursopleidingen en -cursussen van de hoogste kwaliteit door het hele land. U kunt terecht bij rijscholen in de provincies Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. 


Ook geslaagde verkeersopleidingen aanbieden die resulteren in zelfstandige, verantwoordelijke weggebruikers? Op deze pagina vindt u een opleidingsinstituut in uw regio. 

Gelderland

In Gelderland kunt u bij AVR Wesseldijk terecht voor instructeursopleidingen van de hoogste kwaliteit. Wesseldijk is de enige AVR-aanbieder in de regio Nijmegen en heeft alle mogelijkheden in huis om u de instructeursopleiding te bieden die bij u past.

Limburg

In Limburg bent u bij Osseforth en ROC Heerlen aan het juiste adres voor betrouwbare instructeursopleidingen. Osseforth is al veertig jaar lang beroepsopleider voor de regio Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen-Kerkrade, Echt en Venlo. Daarnaast kunt u er terecht voor de nascholing code 95. Maar ook ROC Heerlen biedt opleidingen van de hoogste kwaliteit aan. Naar schatting heeft het bedrijf in de afgelopen 25 jaar maar liefst 500 rijinstructeurs opgeleid! Voor hoogwaardige cursussen en opleidingen in Limburg weet u dus waar u moet zijn.

Noord-Holland

Hoekstra Instructeursopleiding en SAN Verkeersopleidingen zijn uw partners voor een geslaagde opleiding in Noord-Holland. Bij Hoekstra in Alkmaar kunt u terecht voor een breed aanbod aan uitstekende instructeursopleidingen en -cursussen. Ook bij SAN Verkeersopleidingen kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige rijopleidingen in alle categorieën. De opleidingen van SAN worden gegeven bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam.

Jongepier Opleidingen is gevestigd in Nieuw-Vennep. U kunt hier terecht voor de beste rijinstructeursopleidingen in de provincie Noord-Holland. Er worden bij Jongepier opleidingen aangeboden in alle mogelijke categorieën en voor alle niveaus.

Noord-Brabant

VRO past het competentie gericht opleiden als lesmethode toe met behulp van een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Hierdoor word je modern professioneel opgeleid en begeleid. Het bijhouden van een portfolio maakt je bewust(er) van je competenties die je nodig hebt om een goed rijinstructeur te zijn. Dit vak leer je door goed onderwijs, discussies en het uitwisselen van ervaringen. Het instituut heeft opleidingslocaties voor rijinstructeurs in Waalre, Budel en Noordwijk. 

Overijssel

In Overijssel kunt bij Van Buuren Opleidingen terecht. Het instituut heeft opleidingslocaties voor rijinstructeurs in Ermelo en Zwolle. Van Buuren Opleidingen heeft als enige opleider in Nederland ook eigen rijscholen naast de rijinstructeursopleiding. Dit heeft als voordeel dat u niet op zoek hoeft naar een stageplaats.

Zeeland

Bij DEK Verkeersopleidingen zit u goed voor een instructeursopleiding in de provincie Zeeland. Bovendien verzorgt de school ook de WRM-bijscholingscursussen. Hierdoor is DEK een complete opleider voor iedereen die rijinstructeur wil worden of blijven. Ook voor vervolgopleidingen, zoals de opleiding tot motorinstructeur en vrachtauto-instructeur, kunt u hier terecht.